ANWB | tankpassenvergelijken.nl

ANWB Tankpas

De ANWB tankpas is exclusief verkrijgbaar in combinatie met een voor de Zaak lidmaatschap. De tankpas is te gebruiken bij ieder tankstation in Nederland, ook kunnen elektrische of hybride voertuigen bij ieder openbaar punt worden opgeladen. Je auto kan met de ANWB tankpas door meer dan 1100 aangesloten wasstraten. Voor een ritje door de wasstraat worden geen kosten gerekend, wel zo fijn.

De kosten van de ANWB tankpas ontvang je iedere maand op één verzamelfactuur.

Kosten

Voor een ANWB Wegenwacht voor de Zaak betaal je per bedrijf een contributie. Deze kan daarna per kenteken worden aangevuld met ANWB parkeren en de ANWB tankpas. ANWB geeft vanaf 2 aangesloten kentekens een jaarlijkse korting, deze korting kan flink oplopen bij een groot wagenpark.

Wegenwacht voor de Zaak

Nederlands standaard a €86 p/jaar

Europa standaard a €142 p/jaar

Europa compleet a €166 p/jaar

ANWB Tankpas

1-10 kentekens a €5,50

11-50 kentekens a €3,50

Meer dan 50 kentekens €2,75

Overige kosten

Internationale tankpas + €0,50

Stroomladen + €0,50

Carwash-module is gratis

 

 

Inzicht in kosten

Via de app 'Mijn ANWB Tankpas' krijg je inzicht in zowel je rij als tankgedrag. Dit kan bekeken worden per aangesloten tankpas maar ook voor het gehele wagenpark. Misschien kan er ergens wel op bespaard worden?

Tanken in Europa

Met de internationale tankpas kan je bij 41.000 Europese DKV tankstations terecht. Tolwegen, bruggen en tunnels zijn ook geen probleem voor de ANWB internationale tankpas, je betaalt enkel een klein bedrag extra per maand.