MKB Brandstof | Tankpassenvergelijken.nl

MKB Brandstof Tankpas

Een tankpas van MKB Brandstof geeft jou de mogelijkheid om te tanken bij ieder tankstation in Nederland, jouw auto te laten wassen bij ruim 1200 aangesloten carwash locaties en te parkeren bij meer dan 150 locaties van Q-Park en P1. En dat alles op één verzamelfactuur. Handig voor de drukke ondernemer.

Tanken

Tanken kan met de tankpas van MKB Brandstof door heel Nederland (ook bij onbemande pompen), ze bieden een dekking van 99%. Daarnaast worden ook kosten voor motorolie of een screenwash ondersteund door de tankpas van MKB Brandstof.

Kosten

De maandbijdrage voor een tankpas bij MKB Brandstof bedraagt €7,00. In dit bedrag zit iedere dienst die MKB Brandstof aanbiedt.

Bijdrage per tankpas a €7,00

Borg per tankpas a €200,00

Totaal per tankpas €207,00

Bedrag per transactie

Tanken €0,00

Carwash €0,20

Parkeren €0,20

Carwash

Met de App ‘’Carwash met mkb brandstof’’ zie je in een splitsecond de dichtstbijzijnde CarWash stations aangesloten bij MKB Brandstof, en dat zijn er behoorlijk wat. Ook de kosten voor een CarWash sessie worden netjes weergegeven op de verzamelfactuur waardoor je geen losse bonnetjes meer hoeft te bewaren!

Parkeren

Ook voor het parkeren heeft MKB Brandstof een handige App ontwikkeld ‘’Parkeren met MKB Brandstof’’. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken of je wel genoeg kleingeld bij je hebt, alles komt namelijk achteraf op één factuur te staan en je betaalt alleen voor de tijd dat je geparkeerd hebt.