Tankpas.nl | tankpassenvergelijken.nl

Tankpas.nl

Bij travelcard mag je zelf je tankpas samenstellen. Je kan per tankpas zelf kiezen uit een aantal opties, zo kun je kiezen of de tankpas van Travelcard alleen in Nederland gebruikt kan worden of in heel de EU. Je kan het daglimiet aanpassen en welke producten toegestaan zijn. Met behulp van de ‘’Plus Module’’ kan je bijvoorbeeld duurdere tankstations blokkeren, handig!

Kosteloos klein onderhoud

Een unieke feature van tankpas.nl is het aanbieden van kosteloos klein onderhoud. Dit onderhoud kan worden uitgevoerd bij vestigingen van Kwikfit. Volgens Tankpas.nl kan dit vele tientallen euro's per jaar schelen. Bij klein onderhoud moet je denken aan het controleren van de bandenspanning, het vullen van de ruitenwisservloeistof, het op peil houden van de motorolie en zelfs het vervangen van uw Xenon lampen.

Kosten

De tankpas van Tankpas.nl is verkrijgbaar voor €7,50

Vaak over de grens? Kies de extra om zo bij meer dan 41.000 tankstations in Europa te tanken!

Deze extra optie kost €3,50 p/maand.

Daar sta je dan! Met pech langs de kant is nooit fijn. Voor €6,00 p/maand extra heb jij 24/7 pechhulp in Nederland.

Brandstof besparen met Fuel Cost Saving

Met het besparingsprogramma van TravelCard bespaar je al gauw gemiddeld €240 per auto op jaarbasis. Ook geeft de app je een notificatie als de ingevoerde kilometerstand niet logisch is en met de vraag om deze te controleren. Tevens geeft het je een goed inzicht in de CO2 uitstoot van het wagenpark waardoor het een rustigere rijstijl bevordert.

Ook voor hybride auto's

Rijd je een hybride of elektrische auto? Niet getreurd ook jij bent welkom bij Tankpas.nl. Met de handige laad-sleutelhanger kan jij gemakkelijk je auto opladen bij alle openbare laadstations in Nederland en België. De laad-sleutelhanger is te verkrijgen bij een meerprijs van €2,75 ten opzichte van de normale tankpas.

Extra voordeel

Met een tankpas van Travelcard krijg je extra voordeel bij de pompstations Gulf, Tinq en Tamoil. Dit kan voor de hele grote verbruiker oplopen tot wel €0,15 per kilometer, niet verkeerd toch?

     

Gulf/Tinq

Tamoil

Staffel

   

Korting per liter

Korting per liter

Vanaf

 

tot

       

10.000 liter

-

20.000 liter

0,04

0,045

20.000 liter

-

30.000 liter

0,045

0,05

30.000 liter

-

40.000 liter

0,05

0,055

Klik hier voor het volledige overzicht.